info@naedro.bg
ЕКО ПРОДУКТИ
ОРГАНИЧНИ
ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ
RECYCLED
ОРГАНИЧЕН ПАМУК
ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ
RECYCLED
ЕКО ПРОДУКТИ
Представяме ви продукти, чието производство оставя по-малък въглероден отпечатък върху климата на планетата. Органичните продукти не замърсяват околната среда с производството си.
Устойчивите продукти задоволяват нуждите на настоящите поколения, без да се компрометират нуждите на бъдещите поколения, като същевременно се гарантира баланс между икономически растеж, грижа за околната среда и социално благополучие.
ОРГАНИЧЕН ПАМУК
Органичният памук се отглежда и отглежда без използването на пестициди, елиминирайки силно токсичните вещества от околната среда. Това има дългосрочни ползи както за човечеството, така и за планетата, поради което често се смята за по-екологичен в сравнение с конвенционалния памук.
РЕЦИКЛИРАН ПОЛИЕСТЕР
Рециклиран полиестер (често наричан RPET) се получава чрез разтопяване на съществуваща пластмаса и повторното й предене в нови полиестерни влакна. Рециклирано съдържание преди потреблението е материал, който никога не е достигал до крайния потребител, тъй като е бил отклонен от потока отпадъци по време на производствен процес, който може да включва отпадъци от преденето на прежди или кроенето на облекла. Отпадъците след потреблението включват пластмасови PET бутилки, индустриални риболовни мрежи, както и някои използвани дрехи, което отклонява пластмасата от депата. Методите за рециклиран полиестер могат да бъдат механични (топене на пластмаса и след това екструдиране в прежда) или химични (връщане към мономерната или полимерната фаза преди екструдиране на прежда). Предимствата на рециклирания полиестер включват даване на втори шанс на материалите чрез отлагането им на депониране и че въглеродният отпечатък на тон влакна в сравнение с чистия полиестер е приблизително 32% по-нисък.
ЗА ДРИЙМ ЛЕНД ООД

Ние сме частна компания, занимаваща се с търговия на текстил и сублимационни продукти на едро.
Намираме се в София и доставяме до цяла България и целия Европейски съюз.
ИМАТЕ ВЪПРОСИ

0885 118 334 Внос | Спедиция | Рекламации
0888 482 248 Спедиция
0888 920 687 Техническа поддръжка на сайта